Esittely

Lyhytterapiaa Lahden keskustassa

Otan vastaan myös etänä

Riia Juonala
Erityisosaaminen: 
Masennus, ahdistus, pelot, kriisit, elämän haasteet, stressi, rajojen asettaminen, elämän muutosten kanssa kipuilu
 
Asiakasryhmät: 
Lapset ja nuoret, perheet, parit, aikuiset, ikäihmisetKoulutus: 
Kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttiVastaanotto: 
Lahti, Paasikivenkatu 1 A 31
Mahdollisuus myös etävastaanottoonVastaanottokieli: 
Suomi

Olen Riia Juonala, koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja toiminut luokanopettajana parikymmentä vuotta. Koska halusin keskittyä ihmiseen monipuolisemmin, jatkoin opiskelujani ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Olen aina ollut kiinnostunut ihmismielestä, käyttäytymisestä ja ihmisten välisistä suhteista, ja nyt tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa etävastaanottona sekä Lahden keskustassa Paasikivenkadulla.

Olen luotettava, lämmin ja empaattinen. Minulle on helppo kertoa myös kipeitä asioita. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, sillä noin 30 % terapian onnistumisesta pohjaa terapeutin ja asiakkaan väliseen suhteeseen. Haluan auttaa sinua tekemään elämästäsi parhaan mahdollisen juuri sinulle. Niin, että sinun on hyvä olla ja elää kaikkien ominaisuuksiesi ja olotilojesi kanssa.

Minulla on myös vankka kokemus lasten ja perheiden kanssa toimimisesta. Voin olla tarvittaessa yhteydessä koulun ja oppilashuollon kanssa. Näin lapsen tai nuoren elämää voidaan tukea monesta suunnasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tiedän, että aina on toivoa. Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän pulmiin, solmuihin ja stoppeihin. Autan sinua rapsuttamaan sekasotkun alta esiin hyvän ja toimivan. Autan sinua löytämään ja kasaamaan kadonneet palaset yhteen paremman arjen sujumiseksi.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai jättämällä viestin Yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta.

Tehdään huomisestasi parempi.